Onze kamers

Kamer 1

Zonnige ruime kamer aan de achterkant van het huis, met een sfeervolle werkplek. Volledig gemeubileerd met twee eenpersoons-boxsprings, fauteuil, werktafel met stoel, ingebouwde kledingkast, tv en wifi. Eigen ruime badkamer met inloopdouche, toilet, wastafel met twee ruime lades.

 

Kamer 2

Lichte ruime kamer aan de voorkant van het huis. Volledig gemeubileerd met twee eenpersoons-boxsprings, fauteuil, werktafel met stoel, ingebouwde kledingkast, tv en wifi. Eigen ruime badkamer met inloopdouche, toilet, wastafel met twee ruime lades.

 

Kamer 3

Gezellige kamer met het woon/slaapgedeelte aan de voorkant van het huis en de badkamer aan de achterkant. Volledig gemeubileerd met twee eenpersoons-boxsprings, fauteuil, werktafel met stoel, ingebouwde kledingkast, tv en wifi. Eigen ruime badkamer met inloopdouche, toilet, wastafel met twee ruime lades.

 

Gezamenlijke ruimte

Extra: een gedeelde woon/eetkamer en goed uitgeruste keuken.

Een groot voordeel van deze shortstay is de gezamenlijke woon/eetkamer op de begane grond. In deze grote zonnige ruimte kun je heerlijk relaxen, werken, eten en andere mensen ontmoeten. De keuken is volledig uitgerust met fornuis, oven, vaatwasmachine, pannen, borden, bekers, glazen en bestek. Daarnaast heeft iedereen in de keuken zijn eigen koelkast en keukenkastje. Vanuit de keuken kun je de tuin in.

In een aparte bergruimte zijn een wasmachine en droger beschikbaar.

Fietsverhuur is mogelijk: vanaf €3,00 per dag. Fietsen kunnen in de garage gestald worden.